
محسن ولیئی در جمع معاونین، مدیران و همچنین کارشناسان حوزه فناوری با بیان اینکه بیش از 63 هزار و 500 خانوار با جمعیتی بیش از یکصد و 15 هزار نفر از خدمات حمایتی کمیته امداد استان تهران بهرهمند میشوند، افزود: رویکرد کمیته امداد استان تهران در حوزه توسعه مشارکتهای مردمی است.
وی ادامه داد: در ساختار جدیدی که در سطح استان بهزودی اجرایی میشود، هر اداره دارای معاونت توسعه مشارکتهای مردمی جداگانه است. همچنین برنامه دیگری که در دست اجرا داریم ارائه پروندههای زنان سرپرست خانوار به بانوان مددکار است.
وی با اشاره به اجرای ساختار جدید در کمیته امداد استان تهران، گفت: ساختار جدید در مدیریتهای شهرستان از تغییرات کمتری برخوردار است و بیشترین تغییر در سطح شهر تهران است که با ایجاد دفاتر جدید با توجه به جغرافیای شهری و مناطق دارای شهرداری اقدامات لازم اجرایی میشود. کارکنان هر یک از مدیریتها با توجه به نظر رؤسا انتخاب و در محل مورد نظر قرار میگیرند.
وی همچنین به اجرای طرح مددکاری علوی اشاره کرد و گفت: به منظور اجرای منویات مقام معظم رهبری در سالی که با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است و همچنین توجه به اساسنامه مصوب این نهاد و عنایت به رسالت این نهاد در اجرای امور مددکاری و دلجویی از محرومین و نیازمندان ، طرح مددکاران علوی اجرایی میشود.
ولیئی تصریح کرد: دامنه کاربرد این طرح در مرحله نخست در حوزه مدیرکل، معاونین، مشاورین مدیرکل، مدیران، رؤسای ستادی به علاوه مدیران، تمام معاونین و رؤسای ادارات شهرستانهاست. هر یک از افراد به نیت 14 معصوم، تعداد 14 پرونده مددجوی را با هماهنگی مددکاران مربوطه دریافت و امور مددکاری مرتبط با پروندههای دریافتی به عنوان مددکار علوی برعهده میگیرند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران، هدف از اجرای این طرح را برنامهریزی برای رسیدگی کامل به وضعیت خانوادههای تخصیص یافته و تلاش برای توانمندسازی خانوادهها و رفع نیازهای اولیه با دید جامع در حوزه نیازهای اساسی خانواده ذکر کرد. تمام افراد ملزم و موظف هستند تا به نحو شایسته برای ارتباط با خانوادههای تحت حمایت گامهای موثر و ارزشمندی بردارند. به مدیران و رؤسای تخصصی نیز در این طرح پروندههای خانواده هایی که به تخصص آنان نیاز دارند، ارجاع میشود.
وی به بازدید و بازرسی از مدیریت های تابعه کمیته امداد استان تهران، اشاره کرد و گفت: حوزه نظارت، بازرسی و رسیدگی به شکایات علاوه بر بازدیدهای دوره ای خود به صورت سرزده و تصادفی از مناطق و مدیریتها بازدید میکنند.
ولیئی به برگزاری هجدهمین جشنواره استانی شهید رجایی اشاره کرد و گفت: در این مراسم از دستگاههای اجرایی برتر استان تهران از سوی استاندار تهران تجلیل شدند. کمیته امداد استان از سوی استاندار تهران با اهدای تقدیرنامه مورد تقدیر قرار گرفت.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران به طرح ایمن سازی صندوقهای صدقات در استان تهران که به صورت آزمایشی از سال گذشته آغاز شده است، اشاره کرد و گفت: 20 هزار صندوق نیز به دلیل استقرار در مناطق آسیب خیز استان در دست تعمیر و ایمن سازی است که حدود 20 میلیارد ریال اعتبار برای آنها در نظر گرفته شده است. 17 هزار صندوق صدقه از این تعداد تاکنون ایمنسازی شده است.
وی با اشاره به تقویت همکاری مدیریت ها و مناطق با شورای حل اختلاف تأکید کرد و گفت: کمیته امداد برای حمایت از مددجویان تحت حمایت که از بضاعت علمی و لازم برخوردار نیستند، با در نظر گرفتن مقررات، ضمن راهنمایی و مشاوره، پیگیر مسائل حقوقی و قضایی خانواده های تحت حمایت با معرفی به شورای اختلاف و اداره حقوقی اداره کل کمیته امداد استان تهران است.
ولیئی در پایان بر مصوبات سفرهای ریاست کمیته امداد به استان تهران اشاره و تأکید کرد: دستورات رئیس کمیته امداد و تعهدات مدیران ارشد این نهاد به رئیس امداد لازمالاجراست و نهایتا تا 48 ساعت باید اجرایی شود.